Kinderkleding
Mode en accesoires

Kinderkleding verkopen?

Wilt u uw gebruikte merkkleding kinderen verkopen? Maak dan gebruik van de vele tweedehands kinderkleding aankoop die ondertussen online worden aangeboden. Designermode voor kinderen kopen deze secondhand shops gemakkelijk en tegen een vaste prijs. Stuur gewoon je pakket met kleding van Bonpoint, Il gufo, Caramel, Tocoto Vintage etc. om een ​​aanbieding te ontvangen!

Je krijgt vaak contant geld voor uw gebruikte baby- en kinderkleding. Onze aankoop van tweedehands kinderkleding is het praktische alternatief voor de omslachtige procedure waarmee moeders hun gebruikte kinderkleding probeerden te verkopen om de stapel kleren onder de knie te krijgen! Voorbij is de tijd van het vervelende heen en weer rennen naar de kinderwinkel van de commissie, waar aan het einde van het seizoen de helft van de spullen bij jou in tassen belandt.

U hoeft niet langer uw kostbare tijd te besteden aan strijken, foto’s maken en posten op eBay, advertenties of mummie-tops – en vervolgens lastig gevallen worden met talloze telefoontjes of e-mails waarin iedereen opnieuw over uw prijzen wil onderhandelen. Je kunt ook stoffige rommelmarkten vermijden, waar je dure designer items slechts € 2 kosten, met een gerust geweten …


De winkels maken u het leven gemakkelijker met deze tweedehands kinderkleding – kopen! De winkels zorgen voor een tweede thuis voor de mooie kledingstukken die zich in uw kasten verzamelen. Wij strijken, fotograferen en aanpassen en dragen ook het volledige commerciële risico dat iets niet zo goed verkoopt. Wij doen het werk voor u – kinderkleding verkopen was nog nooit zo eenvoudig!

Vooral geliefd zijn:

100% kasjmierstukken
Alles gemaakt van originele “Liberty of London” -stoffen
Gebreide artikelen zoals gebreide rompertjes, gebreide jurken, truien, ensembles
Hoogwaardige stoffen gemaakt van natuurlijke vezels: katoen, linnen, zijde, wol, alpaca, kasjmier, bamboe

Huidige modellen en retro chic

Omdat ze veel moeilijker te vinden zijn, zijn we vooral op zoek naar leuke jongenskleding
De kleding moet vers gewassen, vrij van gebreken en in goede tot nieuwstaat verkeren.

De favoriete merken bij het kopen van tweedehands kinderkleding

Hier vind je een overzicht van de favoriete merken. De volgende labels zijn bijzonder populair bij onze klanten – en daarom verwelkomen we ze bij aankoop:
• Bonpoint
• Caramel London
• Oeuf NYC
• Selana
• Misha & Puff
• Bobo kiest
• Shirley Bredal
• Waddler
• Bon ton
• Moncler
• Il gufo