Efteling
Reizen

Familievakantie Holland themapark

Uw kinderen zullen van u houden als u de volgende familievakantie boekt in een vakantiehuis nabij een pretpark. We laten je drie van onze favoriete themaparken in Nederland zien en natuurlijk de juiste accommodatie daarvoor.

Overigens, als u vaak met uw kinderen van een uitje wilt geneiten, dan wijzen we op de uitjes kortingskaart van NapPas. Daarmee kunt u op verschillende leuke uitjes extra korting krijgen.

Vakantiepark Efteling

De Efteling is waarschijnlijk het bekendste attractiepark van Nederland. Het is ook het grootste themapark van Nederland en een van de grootste van Europa. Dompel jezelf onder in een liefdevol ontworpen, gedetailleerde sprookjeswereld die kinderdromen laat uitkomen. Krijg een adrenalinestoot met een gedeeltelijk vrije val op de achtbaan en laat je schrikken in het spookkasteel. Maak een wandeling met uw kinderen door het sprookjesbos. Wil je het park van bovenaf bewonderen? Geen probleem. Laat je meeslepen door de drijvende tempel en geniet van het uitzicht over het terrein.

Naast de talloze attracties zijn er ook authentieke restaurants en snackbars te bezoeken. Bijzonder bezienswaardig is Aquanura, de grootste watershow van Europa! Dit vormt een schitterende afsluiting van een sprookjesachtige excursie. Een dagje attractiepark de Efteling is vaak veel te snel voorbij. Om deze reden raden wij een overnachting of vakantie aan op vakantiepark Efteling Bosrijk.

Vanaf het vakantiecomplex Efteling Bosrijk bereikt u het attractiepark via een speciaal boswandelpad in circa 5-10 minuten lopen. De weg ernaartoe wordt een ervaring. Kiest u ervoor om een ​​vakantie door te brengen in een vakantiehuis in dit vakantiecomplex, dan krijgt u onbeperkt toegang tot het attractiepark. Klinkt goed toch? Maar het wordt nog beter. Je woont hier met je gezin als in een sprookje. De vakantiehuizen zijn met oog voor detail ingericht en ook geschikt voor vakanties met kleine kinderen. Vakantie op

Vakantiepark Efteling Bosrijk is voor de kinderen één groot avontuur. Het gevarieerde aanbod aan vrijetijdsactiviteiten wordt voortgezet in het vakantiecomplex. Zo is er bijvoorbeeld een indoor waterspeeltuin. Klinkt als de perfecte familievakantie in Nederland, toch?

Vakantie- en attractiepark Slagharen

Vakantie- en recreatiepark Slagharen is een waar paradijs voor kinderen. Als je op dit vakantiepark een vakantiehuis huurt, is de toegang tot het attractiepark al inbegrepen. Met meer dan 30 attracties verveel je je niet snel op Attractiepark Slagharen. De kleintjes kunnen ook deelnemen aan avonturen in het wilde westen of zich vergapen aan verschillende shows en parades. Het waterpark Aqua Mexicana is vooral populair bij kinderen. Er zijn hier tien verschillende glijbanen die voor plezier en spanning zorgen. Het waterpark Aqua Mexicana bestaat uit een overdekt gedeelte en een buitengedeelte, dat door palmbomen en een zandstrand een Zuidzee-flair krijgt. Een dagtocht is bijna te kort.

Met een overnachting kun je lekker uitrusten na een spannende dag op het vakantiepark en de avond gezellig afsluiten met een diner in het restaurant of vakantiehuis. Het loont dus zeker de moeite om direct bij of eigenlijk bijna bij attractiepark Slagharen een vakantiehuis te boeken.

Walibi Holland

Een andere spannende bestemming voor uw vakantie in Nederland met kinderen is het pretpark Walibi Holland in de provincie Flevoland. Het attractiepark biedt je tal van onvergetelijke attracties – waaronder de snelste, hoogste en steilste achtbaan van de Benelux. De adrenalinestoot is onvermijdelijk. Maar ook voor de jongere gasten is hier veel te beleven. Over het algemeen zijn de attracties onderverdeeld in drie verschillende onderwerpgebieden: spannende attracties, leuke attracties en familieattracties.

U kunt dan bijvoorbeeld direct naast de deur in het Walibi Village overnachten. Ook hier is de toegangsprijs voor het attractiepark al inbegrepen. Het vakantiepark zelf heeft een overdekt zwembad en een kinderbad, zodat ook de allerkleinsten lekker kunnen spetteren. U kunt de dag ook beginnen met een goed ontbijt in het restaurant van het vakantiepark of de dag afsluiten met een heerlijk diner hier. Als alternatief kunt u de maaltijden ook meenemen naar uw vakantiehuis.