Smartwatch
Mode en accesoires

Smartwatches

Met intelligente horloges op de pols van de tijd

Wilt u ook wel eens een persoonlijke assistent die het dagelijks leven voor u gemakkelijker maakt, zowel zakelijk als privé? Met een smartwatch kom je een stuk dichter bij deze droom! Smartwatches zijn via Bluetooth verbonden met de smartphone en herinneren u op betrouwbare wijze aan afspraken en maken oproepen, e-mails, berichten en nieuws van sociale netwerken beschikbaar om de pols. De tweede specialiteit van smartwatches: fitness en gezondheid! Of het nu gaat om een ​​calorieverbruikscalculator of hartslagmeter, geïntegreerde activiteitenprofielen voor zwemmen, fietsen, hardlopen en krachttraining of het meten van snelheden, afstanden en hoogtes dankzij geïntegreerde gps – de smartwatch is lange tijd een onmisbare metgezel geweest voor veel atleten. Smartwatches slaan ook favoriete nummers op of bedienen streaming-apps zoals Spotify of de smartphonecamera. Goed of?

Bedrijf

Voor het professionele gebruik van smartwatches zijn alle features die samengevat zijn onder de term Smart Notification een absolute must-have: herinneringen aan afspraken, notificaties over inkomende oproepen, e-mails, WhatsApps en nog veel meer. zijn super praktisch!

Recreatieve atleten

Sporters hebben niet alleen baat bij geïntegreerde gps en de registratie van gegevens zoals calorieverbruik en hartslag, maar ook bij geïntegreerde activiteitenprofielen voor fietsen, hardlopen of krachttraining. Tip voor zwemmers: zorg ervoor dat de smartwatch waterdicht is.

Trend

Voor trendbewuste dames zijn er een aantal extra glamoureuze smartwatches van onder andere Fossil of Garmin. Je blijft niet alleen up-to-date als het om mode gaat, je hebt ook altijd een oogje op je favoriete blogs, Instagram en Co. Daarnaast hebben high-end smartwatches natuurlijk alle functies.

Professionele atleten

Voor wie op hoog niveau traint, zijn hoogwaardige sporthorloges met uitgebreide trainingsfuncties de juiste gadget. Hartslagmeting, trackingfuncties, prestatiemetingen en nog veel meer – met de intelligente begeleiders kunnen trainingsgegevens nauwkeurig worden geanalyseerd en kunnen doelen sneller worden bereikt.

Gezinnen

De kinderen voor muziekles, een verjaardagscadeau voor de echtgenoot en hun eigen yogales. Als alles weer op hetzelfde moment zou moeten plaatsvinden, worden smartwatches de derde hand in het dagelijks leven. De Huawei Watch GT biedt een bijzonder lange batterijduur dankzij de technologie met laag energieverbruik, zodat u op elke uitdaging bent voorbereid. bejaarden Op het eerste gezicht associeer je een smartwatch misschien niet met senioren. Maar vooral voor deze doelgroep zijn er handige features die het dagelijks leven aanzienlijk gemakkelijker kunnen maken. Door een eenvoudige bediening kan bijvoorbeeld op elk moment een noodoproep worden gedaan. De dessins verschillen van fabrikant tot fabrikant, maar zijn onder meer waterafstotend als ze dienovereenkomstig worden gekozen en kunnen daarom permanent worden gedragen.

De juiste smartwatch

Er zijn tegenwoordig tal van verschillende fabrikanten en modellen. Om de juist smartwatch te vinden, kijk in deze Smartwaches top 5.