Techniek

Asus videokaarten worden steeds populairder door crypto

De markt van de videokaarten is de laatste jaren ontploft. Waar je enkele tijd geleden nog een videokaart voor enkele tientjes kon kopen, is de prijs tegenwoordig opgelopen tot honderden euro’s. De rede van de prijsstijging kent verschillende oorzaken. Allereerste de corona pandemie. Hierdoor zijn fabrieken stil komen te liggen, terwijl de vraag bleef toenemen. Dit heeft er automatisch toe geleid dat de prijzen zijn toegenomen. Een andere belangrijke reden is, dat de vraag naar Asus videokaarten is gestegen door het minen van cryptomunten.

asus videokaart

Cryptomunten minen met een krachtige videokaart

Je hoeft maar op het internet te kijken en je ziet dat veel verschillende videokaarten zijn uitverkocht. Dit heeft met name te maken met de opmars van cryptomunten. Veel gebruikers proberen thuis cryptomunten te verdienen door lastige rekensommen op te lossen. Deze sommen worden niet met een eenvoudige computer of laptop gemaakt, maar hiervoor heb je dus een krachtige videokaart nodig. Asus heeft verschillende videokaarten in het assortiment van de hoogste kwaliteit. Vergelijk verschillende videokaarten met elkaar om te zien wat de prijzen zijn. Ook kan je direct de prestatie van een bepaalde kaart met elkaar vergelijken.

Videokaarten vergelijken voor de beste prijs

Videokaarten vergelijken van Asus is een eenvoudige stap. Kijk naar de verschillende modellen om tot de conclusie te komen dat er zeker veel moois aanwezig is. De kaarten zijn niet alleen te gebruiken voor een Asus laptop, maar ook voor andere computers. Je kan er daarnaast ook voor kiezen om verschillende kaarten aan elkaar te koppelen om zodoende een nog krachtigere kaart te creëren. Een goede videokaart is voor veel gamers een must. Zonder krachtige kaart zal het niet mogelijk zijn om de beste spelletjes te spelen op je computer of laptop.

Asus ROG-videokaarten zijn zeer krachtig

De Asus ROG-videokaarten zijn niet alleen zeer krachtig, maar ook de prijs is nog zeer schappelijk. Zoals eerder vermeld, loont het om videokaarten met elkaar te vergelijken. De Intel Iris XE grafische kaart is bijvoorbeeld een kaart die veel wordt verkocht. Deze kaart is voorzien van goede features, waardoor jij optimaal gebruik kan maken van de beste games. Neem voor jezelf eens rustig de tijd om de kaarten te bekijken en vooral de prijzen eens naast elkaar te leggen. Asus ROG-videokaarten is maar een kleine greep uit het grotere assortiment.